субота, 12 лютого 2022 р.

Навчально-практичний онлайн - коворкінг з питань підготовки до ЗНО/ДПА з математики у 2022 році

 12 лютого 2022 року відбувся навчально-практичний онлайн-коворкінг, організований Інститутом післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області з метою підвищення професійної компетентності викладачів математики фахової  (перед вищої),  професійної (професійно-технічної) освіти з питань сучасної підготовки здобувачів освіти до участі в ЗНО та ДПА (у формі ЗНО) з математики.

Привітала учасників коворкінгу Богачик Т.С.-заступник директора ІППОЧО. Модератором заходу виступила Біляніна О.Я, яка звернула увагу на особливості ЗНО/ДПА з математики у 2022 році.

У заході взяв участь Школьний Олександр Володимирович, доктор педагогічних наук, професор КМТМНМ НПУ імені М.П. Драгоманова, ним було висвітлено дві теми: «Сучасна підготовка до ЗНО з математики» та «Авторська система підготовки до ЗНО з математики».
В онлайн-коворкінгу взяли участь викладачі математики закладів П(ПТ)О Чернівецької області:
Павлюк Н.В. (ВПУ №3), Скрипка Н.І (ВПХУ №5), Перепелюк О.І (ВПУ №24, м.Заставна), Ленюк Ю.В. (ЧПЛАС), Федірчик Л.Я.(ЧПМЛ), Добрянська О.В.(ГПЛ), Іванюк Р. В.(КПЛ), Яворська Г.Г. (СВПУ), Довганюк О.В. (СПЛ), Верстюк Т.І.(ЧВКУ КНТЕУ).

(В публікаці використано інформацію надану Біляніною О.Я., Павлюк Н.В., Федірчик Л.Я. та скріншоти виконані під  час прямого етеру)

Немає коментарів:

Дописати коментар